Home

Facebook Status

Thill Alex
01/25/2015 at 18:46

today oi punk ska from luxemburg

Thill Alex
Facebook Icon01/22/2015 at 21:21

oi en sonnden learning lux by lrb http://www.lrb.lu

Facebook Picture
Radio LRB

http://www.lrb.lu

Home Facebook Status Thill Alex 01/16/2015 at 20:10 every sunday oi punk ska on lrb oi the print news:-) Comment Kim Tedeschwilli 01/14/2015 at 23:42 hallo gudden owend hun ma da Deeg di Nei cd vum Armin van Buuren-A State of trance year mix 2014 kaaf an do steet am Cover dass dir den LRB eng Sendun…

Radio LRB
Facebook Icon01/22/2015 at 19:09

– >> Electronic music PROGRAMM 2015 from THURSDAY till SUNDAY morning <<– (Vun Donneschdes bis Sondesmoies)

-> THURSDAY + FRIDAY morning: (House music) <-

Mark Knight – Toolroom Radio: Thursday 22h-0h (10p.m-0a.m)
Roger Sanchez – Release Yourself: Friday morning 0h-2h (0a.m-2a.m)
21st Century House Music show – Friday morning 2h-3h (2a.m-3a.m)
MYNC – Cr2 Live & Direct: Friday morning 3h-5h (3a.m-5a.m)
Jesse Voorn – Friday morning 5h-6h (5a.m-6a.m)
Tocadisco – Tocacabana: Friday morning 6h-7h (6a.m-7a.m)

-> FRIDAY + SATURDAY morning: (Deep-Chillout, EDM & Trance music) <-

Ku De Ta – Friday: 18-20h (6p.m-8p.m)
Global Nights & Bouncin Show – LIVE SHOW: Friday 20h-21h (8p.m-9p.m)
Ultra Music Festival – UMF Radio: Friday 21h-22h (9p.m-10p.m)
Paul Van Dyk – Vonyc Session: Friday 22h-0h (10p.m-0a.m)
Armin van Buuren – A State of Trance: Saturday morning 0h-2h (0a.m-2a.m)
Ferry Corsten – Countdown: Saturday morning 2h-3h (2a.m-3a.m)
Paul Oakenfold – Planet Perfecto: Saturday morning 3h-5h (3a.m-5a.m)
Aly & Fila – The Future Sound of Egypt: Saturday morning 5h-6h (5a.m-6a.m)
Steve Anderson – Same Radioshow: Saturday morning 6h-8h (6a.m-8a.m)
Johan Gielen – Global Session: Saturday morning 8h-9h (8a.m-9a.m)

-> SATURDAY & SUNDAY morning: (Progressive/Electro & Techno music) <-

Nicky Romero – Protocol: Saturday 22h-23h (10p.m-11p.m)
Fedde Le Grand – Dark Light Session: Saturday 23h-0h (11p.m-0a.m)
Spinnin Sessions – Sunday morning 0h-1h (0a.m-1a.m)
Sander van Doorn – Identity: Sunday morning 1h-2h (1a.m-2a.m)
Nicole Moudaber – In the MOOD: Sunday morning 2h-3h (2a.m-3a.m)
Carl Cox – Global Sunday morning 3h-5h (3a.m-5a.m)
Adam Beyer – Drumcode Live: Sunday morning 5h-6h (5a.m-6a.m)
John Digweed – Transitions 6h-8h (6a.m-8a.m)

++ You can listen to these shows EXCLUSIVE and ONLY on 103,9FM (Luxembourg) or via LIVE STREAM http://www.lrb.lu (worldwide) ++

Facebook Picture
Radio LRB

http://www.lrb.lu

Home Facebook Status Thill Alex 01/16/2015 at 20:10 every sunday oi punk ska on lrb oi the print news:-) Comment Kim Tedeschwilli 01/14/2015 at 23:42 hallo gudden owend hun ma da Deeg di Nei cd vum Armin van Buuren-A State of trance year mix 2014 kaaf an do steet am Cover dass dir den LRB eng Sendun…

Thill Alex
01/16/2015 at 20:10

every sunday oi punk ska on lrb
oi the print news:-)